Και ξαφνικά γέμισε νιάτα το spitiko στα ΤΕΙ της Πάτρας

0
88901

Γέμισε νιάτα το spitiko που βρίσκεται απέναντι από το πρώην ΤΕΙ στην Πάτρα. Οι sef έκαναν την πρώτη γευστική παρουσίαση και ξετρέλαναν με την ποικιλία απο 55 διαφορετικά υλικά υγιεινής διατροφής…

Ας σημειωθεί ότι η μόδα του street food έχει τελευταίως εξαπλωθεί σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγαλουπόλεις. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προτιμήθηκε ως μια νέα πρόταση που ξεφεύγει απο τα … τετριμμένα των fast food. Μενει να δούμε τώρα και στην Πάτρα που ανοίγει σε λίγες μέρες το πρωτο choppeato στην πλατεία Όλγας εκεί που έγραψε ιστορία η Γωνιά…

Απο το γύρο πίτα-σουβλάκι σε άλλες γεύσεις ΜΠΟΥΡΙΤΟ-CHOPPEATO! Τα burritos παρασκευάζονται στη στιγμή με βάση τις γευστικές του πελάτη ο οποίος έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 55 διαφορετικά υγιεινά φρέσκα υλικά!
Όπως και στη μόδα έτσι και στον κόσμο του φαγητού έχουμε trends που κάθε χρόνο αλλάζουν. Το θετικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι τάσεις προσανατολίζονται προς την υγιεινή αλλά εύκολη διατροφή. Ετσι την 1η Σεπτεμβρίου διάλεξαν για να δοκιμάσουν τις νέες αυτές γεύσεις φίλοι και καλεσμένοι στο “Spitiko” εστιατόριο.
Το μενού συμπεριλαμβάνει πάνω απο 55 επιλογές healthy street food. Μια ιδέα που στην πόλη της Πάτρας κανει για πρώτη φορά την εμφάνιση της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ