ΕΥ Ελλάδος: Δημιουργεί νέα γραφεία στην Πάτρα

0
77

Η ΕΥ Ελλάδος ανακοινώνει τη δημιουργία νέων γραφείων στην Πάτρα, επενδύοντας στο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας, και στην πλούσια δεξαμενή ταλέντων και τεχνολογικών δεξιοτήτων που αυτές έχουν να προσφέρουν, μένοντας, έτσι, πιστή στη δέσμευσή της για την υποστήριξη των νέων Ελλήνων επιστημόνων και την αντιστροφή του brain drain, μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας με πολλαπλασιαστική και μακροπρόθεσμη αξία για την τοπική κοινωνία. Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία θα δώσει, παράλληλα, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις της περιοχής να αποκτήσουν πιο άμεση πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών της.

Η ΕΥ, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του παγκόσμιου δικτύου της και τη γνώση της ελληνικής αγοράς, έχει εδραιωθεί τα τελευταία χρόνια ως ηγέτιδα δύναμη στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, με σημαντικό μοχλό ανάπτυξης τις υπηρεσίες υλοποίησης τεχνολογιών αιχμής, επιτρέποντας στους πελάτες της να υλοποιήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, να δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις σε σύνθετα προβλήματα και να καινοτομούν. Η ανάπτυξη των υπηρεσιών αυτών έχει συμβάλει στο να αποτελεί η EY, εργοδότη πρώτης επιλογής για νέους επαγγελματίες και επιστήμονες που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους.

Οι νέες δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή τεχνολογία και το νέο μοντέλο απομακρυσμένης εργασίας, όπως εφαρμόστηκε επιτυχώς από την ΕΥ στη διάρκεια της πανδημίας, δημιουργούν πλέον καλές προοπτικές για τους νέους εργαζόμενους που αναζητούν θέσεις εργασίας με υψηλή προστιθέμενη αξία. Με το δεδομένο αυτό, τα νέα γραφεία της ΕΥ θα δώσουν τη δυνατότητα στους νέους πτυχιούχους, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας, να ενταχθούν σε μια δυναμική ομάδα, να εμπλουτίζουν και να αναβαθμίζουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, και να αναπτυχθούν επαγγελματικά στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου οργανισμού.

Τα νέα γραφεία, που έρχονται να συμπληρώσουν τις εγκαταστάσεις της EY Ελλάδος στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, θα αποτελέσουν πύλη των περιφερειών της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας προς το παγκόσμιο δίκτυο του οργανισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ