Ν. Νικολοπουλος : Οι « συστάσεις» και οι «απειλες» προς τους δύο άξιους Ιεράρχες συνιστούν μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης και αποτελούν το δαφνοστεφανομα τους , στις συνειδήσεις των πιστών»

0
3778

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Οι « συστάσεις» και οι «απειλες» προς τους δύο άξιους Ιεράρχες συνιστούν μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης και αποτελούν το δαφνοστεφανομα τους , στις συνειδήσεις των πιστών.»
Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικου κόμματος Νίκου Νικολόπουλου:

«Μορφές της σύγχρονης Αντίστασης οι δύο Ιεράρχες του Αιγίου. Ο ιός της Αντίστασης είναι εδώ και μεταλλάσσεται σε τσουνάμι οργής.

Χαίρομαι που οι δύο άξιοι Ιεράρχες ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.Ιερώνυμος και ο πρωην κ.Αμβρόσιος έπραξαν θεάρεστα ρίχνοντας το σταυρό στα νερά του Αιγίου. Έπραξαν ο,τι ακριβώς υπαγόρευσε η Θρησκευτική τους συνείδηση , ρίχνοντας ταυτόχρονα το ανάθεμα στο κατάπτυστο αλισβερίσι του Αρχιεπισκόπου με τον Πρωθυπουργό που θέλουν την εκκλησία άφωνη και απούσα από τα μεγάλα ραντεβού της Ορθοδοξίας με τους πιστούς και την Χριστιανική μας παράδοση.

Η «προσαγωγή» των δύο άξιων Ιεραρχών στην Εισαγγελέα συνιστούν μία ακόμη ήττα της κυβέρνησης. «Οι συστάσεις» δε, αποτελούν το δαφνοστεφανομα τους στις συνειδήσεις των πιστών. Οι Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι και σήμερα σε όλη τη χώρα με τον προσήκοντα σεβασμό και λαμβάνοντας κάθε αναγκαίο μέτρο εξέθεσαν για άλλη μία φορά την κυβέρνηση της υποκρισίας.

Ας καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης ότι το Χριστεπωνυμο πλήρωμα δεν υπακούει στην ηττοπάθεια του Αρχιεπισκόπου .
Ας καταλάβει ο κ. Μητσοτάκης , ότι φέτος θα γιορτάσουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και το Άγιο Πάσχα όπως αρμόζει στην Χριστιανική μας παράδοση και ας φοβάται την κόπωση και τα δεινά του λαού πού μέρα παρά μέρα μεταλλάσσονται σε οργή και κατακραυγή για τους διώκτες της Ορθοδοξίας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ