AVIS: Πραγματική leader και νέα βραβεία στο e-επιχειρείν

0
2096

Σημαντικές διακρίσεις σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις, τα e-volution Awards και τα βραβεία True Leaders της ICAP απέσπασε η Avis, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματικά χρονιά. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των e-volution Awards, η γνωστή εταιρεία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων βραβεύτηκε με:

>>Gold Award στην κατηγορία «Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» στην ενότητα Best in B2B, για τις εξαιρετικά αποτελεσματικές καμπάνιες που πραγματοποίησε για το Avis Leasing στο B2B κοινό της.

>>Silver Award στην κατηγορία «Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing» στην ενότητα Στρατηγική Search Engine Optimization (SEO) για τις συνεχείς αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, καθώς και για τις αποτελεσματικές ενέργειες προώθησης, τόσο της ιστοσελίδας www.avis.gr, όσο και του MyAvisApp.

Επιπλέον, η Avis αναδείχθηκε True Leader από την ICAP για την εξαιρετική πορεία της προηγούμενης χρονιάς, την αύξηση των οικονομικών της αποτελεσμάτων και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

Όπως σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Ταπραντζής, η Avis κλείνει ακόμη μία δυνατή χρονιά συνεχίζοντας τα ρεκόρ εσόδων και κερδοφορίας και ενισχύοντας τη θέση της στην κορυφή της αγοράς μίσθωσης των αυτοκινήτων. «Το 2020 θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στο κλάδο μας, παρέχοντας εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης και καινοτόμες υπηρεσίες mobility στους πελάτες μας» δεσμεύτηκε ο CEO της Avis.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ