Ο Απόλλωνας στις 17.00 με μεγάλο κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄

0
234
Μεγάλο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών, είναι αυτό που θα παίξει σήμερα στις 5 μ.μ. στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ. Το όνομα του αντιπάλου, η τιμή που θα γίνει στον Νίκο Αργυρόπουλο, η προσέλευση του κόσμου που αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά δίνουν ξεχωριστή βαρύτητα στο παιχνίδι.
«ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ»
Βέβαια μπορεί το παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό, αλλά ο στόχος του Απόλλωνα είναι η νίκη όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Δελέγκος στις δηλώσεις του τονίζοντας: «Πράγματι ένα παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα με το όνομα του Ολυμπιακού πάντα είναι ξεχωριστό έστω και εάν δεν πρόκειται για την πρώτη του ομάδα. Ομως είναι καλή ομάδα και έγινε καλύτερη μετά την προσθήκη του Νίκου και του Μελισσαράτου. Παράλληλα καλή ομάδα είμαστε και εμείς. Εχουμε τα προβλήματά μας, τα οποία αφήνουμε πίσω, προετοιμαστήκαμε καλά και θα προσπαθήσουμε να δούμε το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που θα δώσουμε στην έδρα μας. Ο στόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι η νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
ΜΠΑΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΑΣ
Δύο προβλήματα για τον Απόλλωνα και αντίστοιχα τα ερωτηματικά για το σημερινό παιχνίδι. Ο Μπαζίνας και ο Κάδρας αντιμετωπίζουν θέματα με τραυμαυτισμούς, αλλά θα είναι στην αποστολή και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΚΟΥΣΕΦΣΚΙ
Ο Ολυμπιακός Β’ έχει πολλούς νεαρούς στο ρόστερ του με τον διεθνή Σέρβο φόργουορντ, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, να ξεχωρίζει και ήδη να ακούγονται πολλά για την αξία του. Ομως έχει και παίκτες με μεγάλη εμπειρία από την Α2 Εθνική όπως οι Νίκου, Νοέας, Μελισσαράτος, Τζόλος, Σπυρόπουλος.

 

ΠΗΓΗ: pelop.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ