Η Ντέμι Μουρ υποστηρίζει ότι ο βιαστής της ήταν Έλληνας – Ιδιοκτήτης εστατορίου και πάμπλουτος

0
370

Το όνομα του άνδρα που, όπως λέει η ίδια, βίασε τη Ντέμι Μουρ όταν ήταν μόλις 15 ετών, αποκαλύφθηκε και, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός, πρόκειται για έναν ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτη δημοφιλούς κλαμπ και πολυτελούς εστατορίου στο Λος Άντζελες.

 

Η Ντέμι Μουρ στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με τίτλο «Inside Out» αποκάλυψε ότι η μητέρα της, Βιρτζίνια Κινγκ, την πήγαινε σε μπαρ προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των ανδρών. Όπως γράφει η ίδια, ένα βράδυ, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα μέσα σε αυτό, ο οποίος είχε μπει με κλειδί που του είχε δώσει η μητέρα της. Ο άντρας τη βίασε, σε ηλικία 15 ετών, έναντι αμοιβής, λέγοντάς της «πώς νιώθεις που εκπορνεύτηκες; Πώς νιώθεις που σε πούλησε η μάνα σου για 500 δολάρια;».

Ελληνικής καταγωγής ο βιαστής
Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο βιαστής της ήταν ο οικογενειακός φίλος τους, Βαλ Ντούμας, ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης του δημοφιλούς κλαμπ «La Cage Aux Folles» στο Λος Άντζελες. Ο Ντούμας πέθανε σε ηλικία 68 ετών το 1997.

Ο Τζορτζ Γερμανίδης, που ήταν συνιδιοκτήτης με τον Ντούμας στο εστιατόριο «Mirabelle» είπε στην εφημερίδα Sunday Sun: «Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του ήταν πάντα Βαλ. Ήταν άτυπος συνεργάτης μου από το 1974. Είχε πολλά λεφτά». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν έχει ιδέα εάν τα όσα λέει η Ντέμι Μουρ για τον βιασμό είναι αλήθεια. «Δεν έχω ιδέα. Εάν είναι αλήθεια, είναι θλιβερό», είπε στην εφημερίδα. Η αλήθεια είναι ότι αφού δεν έγινε καταγγελία, το περιστατικό δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Ο παντρεμένος και πατέρας, Βαλ Ντούμας γνώρισε τη μητέρα της Ντέμι Μουρ στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όπως λέει η ηθοποιός, όταν εκείνος ήταν 48 ετών. Σύμφωνα με τα όσα γράφει στην αυτοβιογραφία της, η Ντέμι Μουρ με τη μητέρα της έτρωγαν συχνά στο «Mirabelle», αλλά σύντομα ο Ντούμας άρχισε να εμφανίζεται στο σχολείο της. Αργότερα, όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός, την βίασε στο διαμέρισμά τους, αλλά δεν το ανέφερε ποτέ στην αστυνομία.

Ερωτηθείσα τον περασμένο μήνα αν πίστευε ότι πράγματι η μητέρα της την «πούλησε», η Μουρ απάντησε: «Βαθιά μέσα μου νομίζω ότι όχι. Δεν νομίζω ότι ήταν μια ξεκάθαρη συναλλαγή, αλλά και πάλι όμως, του έδωσε πρόσβαση στο σπίτι μας και μου έκανε κακό».

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ