Tζανακόπουλος: Εμείς καταθέτουμε μομφή στον Μητσοτάκη

0
61

Εμείς καταθέτουμε μομφή στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θέλει να επαναφέρει ένα καθεστώς σήψης διαφθοράς και διαπλοκής, είπε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι σε πολιτικό και στρατηγικό αδιέξοδο, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι έχει καταρρεύσει η αντιπολιτευτική του τακτική, καθώς επένδυσε σε ένα καταστροφολογικό σενάριο, ότι δεν θα βγούμε στις αγορές, ότι δεν θα μειωθεί η ανεργία και λοιπά.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πολιτικό αφήγημα και γι’ αυτό εργαλειοποίησε την ίδια την αναπηρία, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ αναφερόμενος στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή, τόνισε ότι εκεί τον πρώτο λόγο θα έχουν οι προγραμματικές θέσεις των κομμάτων.

Δημιουργείται επιπλέον δημοσιονομικός χώρος το 2019 που επιτρέπει την αποκατάσταση αδικιών και η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και δεν θα είναι εφάπαξ, είπε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ο κ. Τζανακόπουλος συνέστησε υπομονή μέχρι την ανακοίνωση τους και τόνισε πως έχει τελειώσει η συνθήκη των περιοριστικών μέτρων, λέγοντας πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πάρει μέτρα περικοπών από το 2016.

Σε ερώτηση για το αφορολόγητο απάντησε ότι αυτό αφορά τον προϋπολογισμό του 2020 και επανέλαβε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί το αφορολόγητο.

Σημείωσε ακόμα πως αν υπάρχει μια κυβέρνηση που μπορεί να καταφέρει τη μείωση των πλεονασμάτων από το 3,5% αυτή είναι μόνο μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ