Βρετανία: Κατασχέθηκαν εκατοντάδες παιδικές κούκλες του σεξ

0
63

Εκατοντάδες παιδικές κούκλες του σεξ έχουν κατασχεθεί στα σύνορα της Βρετανίας πριν μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν από παιδεραστές, αποκάλυψαν οι εισαγγελείς καθώς ξεκίνησαν καταστολή του φαινομένου.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία στη Βρετανία εξέδωσε νέα νομική καθοδήγηση για να βοηθήσει στην απαγγελία κατηγοριών εναντίον των εισαγωγέων και τη φυλάκισή τους για επτά χρόνια.

Συνολικά 230 ύποπτες παιδικές κούκλες του σεξ έχουν κατασχεθεί από τη συνοριακή δύναμη της Βρετανίας και έχουν παραπεμφθεί στην αστυνομία από τον Σεπτέμβριο του 2016.

Κανονικά αγοράζονται στο διαδίκτυο και έχουν σχεδιαστεί ώστε να μοιάζουν όσο το δυνατόν ανατομικά ένα παιδί σε μέγεθος, χαρακτηριστικά και βάρος.

Ενώ ορισμένοι κατασκευαστές έχουν ισχυριστεί ότι οι κούκλες συμβάλλουν στην πρόληψη παιδεραστών που διαπράττουν σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις είπαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για τον ισχυρισμό και πολλοί αγοραστές έχουν προηγούμενες καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι πωλητές και οι διανομείς θα τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη και η αποστολή τέτοιας κούκλας μέσω ταχυδρομείου θα θεωρείται παραβίαση του νόμου περί ταχυδρομικών υπηρεσιών του 2000 και θα τιμωρείται με φυλάκιση έως και ένα χρόνο.

Τα μέτρα αποκαλύφθηκαν μια μέρα μετά την φυλάκιση ενός 61χρονου άνδρα μετά από έρευνα που ξεκίνησε επειδή εισήγαγε παιδική κούκλα. Ο Donald Styles, 61 ετών, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε 18 μήνες φυλάκισης για κατοχή και παραγωγή άσεμνων φωτογραφιών.

Τον περασμένο μήνα ένας 62χρονος άνδρας από το Κεντ φυλακίστηκε για 28 εβδομάδες επειδή παρήγγειλε μια κούκλα ύψους 100 εκατοστών από την Κίνα, αξίας 500 λιρών.
Ο Brian Leach ισχυρίστηκε ότι πήρε την κούκλα για συντροφιά, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι το πακέτο περιελάμβανε αξεσουάρ “τα οποία σαφώς έδειχναν ότι ήταν ένα αντικείμενο για σεξουαλική ικανοποίηση”.

Η διαχειριστής των ειδικών επιχειρήσεων Εθνικού Εγκλήματος, Hazel Stewart, είπε ότι 20 από τους 26 πρόσφατους παραβάτες που καταδικάστηκαν για παιδικές κούκλες του σεξ βρέθηκαν επίσης με άσεμνες εικόνες παιδιών.

Πηγή: offtherecord.net.gr / independent.co.uk

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ