Η εξομολόγηση του Νίκου Κοτζιά για τον καρκίνο – Τι είπε για τον Τσίπρα

0
95

Αποκαλυπτικός και άκρως εξομολογητικός ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα εμφανιστεί στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ, την Κυριακή στις 21.30. Ο Νίκος Κοτζιάς μιλά πρώτη φορά δημοσίως για την υγεία του.

«Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα, πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα “γιατί να μου συμβεί αυτό;”, γιατί το παιδί μου ήταν επτά χρόνων τότε», εξομολογείται ο Νίκος Κοτζιάς. Ο τέως ΥΠΕΞ αναφέρει ακόμη ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.

Η συνέντευξη έγινε πριν λίγες μέρες στο Hilton Athens και στα αποσπάσματα της συνέντευξης που παίζουν στο τρέιλερ, ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ο τύπους του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Ο Νίκος Κοτζιάς μιλάει στην κυπριακή τηλεόραση και κάνει εκτενείς αναφορές στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό στην Ελβετία. Ακόμη, αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη Συμφωνία των Πρεσπών και απαντά σε όλες τις επικρίσεις που ακούστηκαν για τη Συμφωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here