Καταπέλτης η επιστολή του υποστράτηγου Κωνσταντινίδη σε πρέσβη Πάιατ για Σκοπιανό!-«Διαπράξατε μέγιστο σφάλμα θα το πληρώσετε ακριβά»

0
136

Αγαπητέ κ. Πρεσβευτά, χαίρε

Λαμβάνω το θάρρος να σας γράψω εν συντομία σε πόσο σαθρό δρόμο πορεύεστε σε σχέση με την χώρα μου. Με την ενέργεια σας να παραχωρήσετε το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ διαπράξατε μέγιστο σφάλμα, το οποίον θα πληρώσετε ακριβά και εσείς απέναντι στην ιστορία και τα συμφέροντα της χώρας σας θα υποστούν μακροπρόθεσμη βλάβη με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Διότι:

1/ Το όνομα της Μακεδονίας είναι για τους Έλληνες ιερό, αφού συνδέεται με το μεγαλύτερο πρόγονο μας, τον Μέγα Αλέξανδρο. Είναι σαν να παραδώσετε εσείς τους «πατέρες» του Αμερικανικού Έθνους.

2/ Δώσατε στο τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων, δηλαδή σε μια χώρα με σλαβο-αλβανικό πληθυσμό, ένα ιστορικό όνομα που δεν τους ανήκει και ποτέ η περιοχή αυτή δεν υπήρξε Μακεδονία. Το αρχαίο τους όνομα ήταν «Παιονία» και πρόσφατα «Βαρντάσκα».

3/ Αντί να σταθεροποιήσετε την γεωπολιτική σας θέση στην Βαλκανική με την απονομή του εν λόγω ονόματος κάνατε το αντίθετο, δηλαδή την αποσταθεροποιήσατε. Δεδομένου ότι και η Βουλγαρία έχει ενστάσεις ως προς την εθνικότητα και την γλώσσα του κρατιδίου.

4/ Τα ίδια σφάλματα επαναλάβατε που διαπράξατε στο Κυπριακό, δίνοντας το «πράσινο φως» στον Τουρκικό Αττίλα να διχοτομήσει την Κύπρο. Έτσι, την παραδώσατε σε μια ισλαμική χώρα, η οποία τώρα είναι απέναντι σας. Το ίδιο θα συμβεί και με το κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίον αργά ή γρήγορα θα πέσει στην αγκαλιά της ομοεθνούς Ρωσίας, ή θα διαλυθεί εις τα εξ ών συνετέθη, ένεκα του Αλβανικού εθνικισμού. Ο Ελληνισμός όμως θα μείνει εσαεί στην περιοχή και στον κόσμο.

5/ Χτυπήσατε ανελέητα τον Ελληνισμό και την Ελλάδα μια ναυτική δύναμη και πολιτιστική πατρίδα των Αξιών σας, που πάντα βρέθηκε στο πλευρό σας σαν σύμμαχος σε δύσκολες περιόδους και συχνά ασκώντας σας καλόπιστη κριτική για το καλό σας όπως συμβαίνει τώρα.

Σε μια εποχή που ακόμη και στα υπό εξαφάνιση είδη του ζωικού βασιλείου η πολιτισμένη ανθρωπότητα φροντίζει για την επιβίωση τους, η χώρα σας αγνώμων χτύπησε ανελέητα τη χώρα μου με τα μνημόνια, χωρίς να σκεφθεί ότι οφείλει ευγνωμοσύνη για τα καλά που δέχθηκε κατά το παρελθόν αλλά και σήμερα στηρίζει την γεωπολιτική σας παρουσία στον Ελλαδικό χώρο και τον τοιούτο της Ανατ. Μεσογείου (βάση Σούδας-Κύπρος, ενεργειακός πλούτος, κ.ά.).

Κύριε πρεσβευτά,

Να ξέρετε ότι τούτη την ανόσια πράξη δεν θα σας την συγχωρήσει ο Ελληνισμός (Ελλαδικός και Ομογενειακός).

Μπορεί να μην έχουμε τα περίτεχνα πυρηνικά και συμβατικά όπλα τα δικά σας, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι διαθέτουμε ισχυρότατα όπλα στον αγώνα για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη, τα οποία εδράζονται στις Ηθικές Αξίες και στο Δίκαιον. Με αυτά τα όπλα έχουμε γκρεμίσει αρκετές αυτοκρατορίες ως τώρα. Το γεγονός ότι η μεγάλη χώρα σας φθίνει οφείλεται στην απώλεια των ηθικών της δυνάμεων, αυτές που εγκαινίασαν οι πατέρες του Αμερικανικού Έθνους.
Δυστυχώς αντί να βασιστείτε στους άριστους της Ελλάδος εσείς στηριχθήκατε σε αμόρφωτους, ανιστόρητους, ιδιοτελείς, προδότες, ανθέλληνες, δογματικούς και μειωμένης ηθικής αξίας που πάντα σας λένε «yes sir» ακόμη και όταν πρόκειται να σας βλάψουν, όπως έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν και επαναλαμβάνουν και τώρα με την ενίσχυση κόκκινων δικτατοριών. Αντίθετα, απεμπολείτε τους αρίστους, τους φίλους σας ακόμη και τους συμπολίτες σας Αμερικανούς Ελληνικής καταγωγής που σαν λένε την αλήθεια ότι: ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Του υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη
(*) ή Αμφικτύων, συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (ΕΕΛ), μέλος της Ομάδος των πρώην Στρατηγών του ΝΑΤΟ, για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ