Κλειστά τα σχολεία αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας

0
250

Κλειστά θα μείνουν την Τρίτη τα σχολεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, κυρίως στα βόρεια της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας και των πολικών θερμοκρασιών.

Για τους ίδιους λόγους, στην Αττική οι Δήμοι και η Περιφέρεια βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε οι υπηρεσίες να ανταποκριθούν, ωστόσο δεν μπορεί να υπάρξει πρόγνωση με απόλυτη ακρίβεια.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, είτε προς το βράδυ της Δευτέρας (7/1) είτε νωρίς το πρωί της Τρίτης (8/1).

Άρτα – Ιωάννινα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου και των φορέων της εκπαίδευσης στα Γιάννενα, λόγω παγετού.

Η απόφαση ισχύει για τους δήμους Ιωαννιτών, Ζαγορίου, Ζίτσας και Κεντρικών Τζουμέρκων,και Γεωργίου Καραϊσκάκη (αύριο και μεθαύριο, Τρίτη και Τετάρτη).

Λάρισα

Αύριο θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία των Δήμων Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων.

Στους Δήμους Τεμπών και Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Καλλιπεύκη, Αιγάνη, Αμπελάκια, Μελοιβία και Στόμιο, ενώ τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.Σέρρες

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης στις Σέρρες λόγω παγετού και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Φλώρινα

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Καστοριά

Κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς στις 8 Ιανουαρίου.

Γρεβενά

Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστοί , λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Θεσσαλονίκη

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, κλειστοί θα παραμείνουν παιδικοί σταθμοί στους δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά. Κλειστοί παραμένουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) σε ορισμένους Δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, λόγω του παγετού.
Κλειστό θα παραμείνει και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των υφισταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων δεν θα γίνουν μαθήματα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω του παγετού και των αναμενόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο οι σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Έβρος

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου.

Διακοπή λειτουργίας για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας, εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Απόφαση για να διακοπούν τα μαθήματα όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την 8η και 9η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τρίτη και Τετάρτη αντίστοιχα, εξέδωσε ο δήμαρχος Φαρσάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ