Κλειστές αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου σε ένδειξη διαμαρτυρίας

0
133

Στο Δήμο Ήλιδας

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 για τις συναλλαγές τους με το κοινό οι υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας, στο πλαίσιο των όσων αποφασίστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας στις 10 Οκτωβρίου 2018 και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εμπαιγμό της Ηλείας στο θέμα της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου.
Αν και αρχικά η διαμαρτυρία είχε αποφασιστεί για τις 29 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία είχε οριστεί συνάντηση των φορέων του Νομού με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για το εν λόγω θέμα, έπειτα από αίτημα του Υπουργού το ραντεβού άλλαξε για τις 2 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί και η ημέρα της διαμαρτυρίας για το Δήμο Ήλιδας.
Όπως αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή τους: «Μέσω της απόφασης του Δ.Σ., εκφράζεται η δυσαρέσκεια των κατοίκων του δήμου μας, αλλά και η αγανάκτηση τους συνόλου των πολιτών της Ηλείας, για την καθυστέρηση κατασκευής του μεγάλου αναπτυξιακού έργου, η οποία –όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση– δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή. Δεν μπορούν να παίζουν άλλο, ούτε με τη σωματική μας ακεραιότητα, ούτε με την ανάπτυξη της περιοχής, ούτε με ό,τι λέγεται μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ