Δυτική Ελλάδα: “Βράζει” η Ηλεία για την Πατρών-Πύργου

0
49
Υπό το βάρος ενός ακόμα δυστυχήματος που έβαψε με αίμα την άσφαλτο κλιμακώνεται η πίεση των φορέων Αχαΐας και Ηλείας προς την Κυβέρνηση να επιταχύνει ενέργειες για έναρξη της ανακατασκευής της Πατρών – Πύργου.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στο ύψος του Γομοστού. Οχημα προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και κατέληξε σε χωράφι.
Εκεί «έσβησε» ένας άτυχος 24χρονος, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από το όχημα που οδηγούσε.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της μεγάλης στροφής του Γομοστού, σημείο που θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα λόγω της μεγάλης κλίσης.
Ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Για τα τέλη της εβδομάδας, πιθανότατα αυτή την Παρασκευή 2 του μηνός, μεταφέρθηκε η συνάντηση του Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για την Πατρών-Πύργου, με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα καθώς και βουλευτές από τους δύο νομούς.
Πρόκειται ουσιαστικά για την επανάληψη της τελευταίας συνάντησης που έγινε προ μηνός στην Αθήνα, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, την ώρα που σε τοπικό επίπεδο η δυσαρέσκεια εντείνεται για τις συνεχείς αναβολές και αναθεωρήσεις όλων των χρονοδιαγραμμάτων.
Ο υπουργός επικοινώνησε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον ενημέρωσε ότι το ραντεβού που ήταν για τις 29, θα μεταφερθεί περίπου μια εβδομάδα πίσω.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ;
Σε σχέση με την πρόσφατη συνάντηση, η κατάσταση με την προώθηση των οκτώ εργολαβιών στο Ελεγκτικό Συνέδριο, δεν φαίνεται να έχει μεταβληθεί.

 

Του ΠΑΝΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ