Πού μεταφέρονται οι λαϊκές αγορές του Αγρινίου- ξεκινά η διαβούλευση

0
116

Σε δημόσια διαβούλευση τίθενται οι προτάσεις για μετακίνηση των λαϊκών Αγορών του Σαββάτου και της Τρίτης, στο Αγρίνιο.

Δείτε τις προτάσεις της Δημοτική Αρχής για τη λαϊκή του Σαββάτου:

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την με αριθμό 49/2018 απόφασή της, θέτει σε δημόσια διαβούλευση διάρκειας 20 ημερών (από τη δημοσίευσή της), ήτοι έως 13/11/2018, το θέμα της μετακίνησης της Λαϊκής Αγοράς του Σαββά-του στο Αγρίνιο από τη θέση που λειτουργεί εντός της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών ΔΕΛΦΩΝ- ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ & ΣΤΡ.ΣΑΡΑΦΗ, (περιοχή ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ), σε νέα θέση εντός της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου και συγκεκριμένα, επί της οδού Γ. ΣΕΦΕΡΗ – στο τμήμα της που αντιστοιχεί στο πρόσωπο του Ο.Τ. 359 και ορίζεται από την οδό Παλιούρα έως δημοτική οδό μεταξύ των Ο.Τ. 359 και 368.
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους μέχρι την ως άνω ημεροχρονολογία, να εκφράσουν – καταθέσουν εγγράφως τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις επί του θέματος αυτού, στη Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Ταχ.Δ/νση: Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου & Στ. Τσιτσιμελή, 1ος όροφος, ή στην ηλεκτρονική δ/νση[email protected]).

Για τη λαϊκή της Τρίτης:

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την με αριθμό 50/2018 απόφασή της, θέτει σε δημόσια διαβούλευση διάρκειας 20 ημερών (από τη δημοσίευσή της), ήτοι έως 13/11/2018, το θέμα της μετακίνησης της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης, από τη θέση που λειτουργεί εντός της Δημοτικής Κοινότητα Αγρινίου και συγκεκρι-μένα μεταξύ των οδών ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ, ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ, ΒΑΣΙΛΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΒΑΣ, σε νέα θέση εντός της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου και συγκεκριμένα, επί της οδού ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ – και στο τμήμα της από την οδό Γ. Σεπτεμβρίου έως την οδό Θ. Δασκαλοπούλου (μεταξύ των Ο.Τ. 560 & 168).
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους μέχρι την ως άνω ημεροχρονολογία, να εκφράσουν – καταθέσουν εγγράφως τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις επί του θέματος αυτού, στη Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Ταχ.Δ/νση: Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου & Στ. Τσιτσιμελή, 1ος όροφος, ή στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected]).

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ