10dance και 2 χωλαίνουν

0
73

Παρακμή ενός συνόλου ανθρώπων, μιας ομάδας που εμφανίζει χαρακτηριστικά παρανοϊκής σέκτας, διαφαίνεται με τα πρώτα συμπτώματα αντιστροφής της πραγματικότητας.

Για παράδειγμα, τα θύματα των θρησκευτικών σεχτών συχνά με απόλυτη βεβαιότητα εκφράζουν απόψεις παντελώς παράλογες και με βαθιά αυτοπεποίθηση, σε σημείο που δεν μπορούν πλέον να εμπιστευτούν ούτε τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι … ούτε την ίδια τους την οικογένεια που συχνά θεωρούν υπόλογη για αμαρτήματα κατά της «Οργάνωσης».

Όταν η ρήξη με την πραγματικότητα είναι κάθετη και η ματαίωση των προσδοκιών και των ονείρων μας είναι βίαιη, βιώνουμε κατά την επιστήμη της Ψυχολογίας το φαινόμενο της ‘Γνωστικής Ασυμφωνίας’. Και κατά το λαϊκότερον, ‘το κρύο ντους της αλήθειας’.

Το πως διαχειρίζεται ο καθένας αυτό ‘το κρύο ντους’ είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση.

Σαφώς, όμως, μπορεί να σε τρελάνει, ειδικά όταν αρχίζεις την άρνηση και διαρρηγνύεις τη σχέση σου με την Πραγματικότητα.

Τι προσπαθώ να πω: Παρατηρώ ότι την ίδια στιγμή που τα Οικονομικά στοιχεία της χώρας είναι δραματικά επιδεινωμένα και αυτό το βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, υπάρχει κόσμος που προσπαθεί ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ να πιστέψει ότι πάμε καλύτερα.

Προσοχή! Δεν αναφέρομαι στους φανατικούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα που προέρχεται και από άλλους πολιτικούς χώρους, η οποία θέλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ότι τα χειρότερα πέρασαν!

Είναι ανθρώπινο. Δεν αντέχεται τέτοια μιζέρια άλλο και δεν παλεύεται το να ακούς μαύρα μαντάτα από παντού.

Βέβαια, ακόμα και σε αυτούς που δεν μπορούν να αποδεχθούν τη Γενική Παρακμή, την απεμπόληση της Κρατικής Κυριαρχίας, τα προφανή συμπτώματα οσφυοκαμψίας στα Εθνικά θέματα και τις γελοίες αμοιβές επιπέδου peanuts για να πληρωθούν τα κοινόχρηστα ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ: “Δεν μπορεί! Τόσοι το λένε … ακόμα και οι Ευρωπαίοι επίσημοι ότι πάμε καλύτερα” (;;;)

Τρελός (1)

Και κάπου εδώ αρχίζει να σου στρίβει…

Κάπου σε αυτό το σημείο χάνεται η σιγουριά του ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα και δε μπορείς να κρίνεις.

Ξεχνάνε, όμως, πως ο πρώτος που μαθαίνει την Ανάπτυξη είναι η Τσέπη μας! Και η τσέπη μας κολαούζο δε θέλει! Τα μαθαίνει πρώτη τα χαρμόσυνα τα νέα.

Έλα, όμως, που οι κολαούζοι είναι πολλοί και κάθε πρωί (Ειδικά το πρωί! Να τα λέμε αυτά…) και κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ μας γεμίζουν τα στήθη με αισιοδοξία!

10 λαλούν στη 10dance (ντεκαντανς) και 2 χορεύουν την εξουσία, μπροστά στα σαλεμένα ματάκια του ποιμνίου που δε δύναται πλέον να ξεχωρίσει μέσα στον ολοφυρμό για τις χαμένες περιουσίες και την απώλεια βιοτικού επιπέδου, ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ  πρώην «ΕΧΘΡΟΙ» τους 2 Συγκυβερνήτες!!!

Σαν θαύμα ένα πράγμα! Γίνανε Παγκόσμια δημοφιλείς και αποδεκτοί!

Απίστευτο! Και ίσως τελικά και να είναι όντως επιτυχία…

Ποιός ξέρει; Κάτι πρέπει να κάνανε πολύ σωστά. Πολύ δεξιά ή τέλος πάντων τόσο αριστερά που να έφτασε στα δεξιά μετά πλήρους περιστροφής.

Σημασία δεν έχει πού έφτασες αλλά με ποια κατεύθυνση και με ποια αρχική πρόθεση.

Διότι αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα και το πιο ανησυχητικό είναι πως ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΧΝΩΣΗΣ!

ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ = ΓΙΑΤΙ;

Τί ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, το οποίο δεν τους τρομοκρατεί για την Εκλογική αναμέτρηση;

Στην Παρακμή το λοιπόν ο λαός αρχίζει να σαλτάρει και οι κυβερνήτες σαν να  μωραίνονται τρόπον τινά (;)

Είμαστε σε διάλυση και αν αμφιβάλετε κάντε μια βόλτα στα κέντρα των μεγάλων πόλεων, όπου πλέον δεν περπατιούνται σε κεντρικότατα σημεία. Κάντε μια προσπάθεια να πάτε διακοπές στις Κυκλάδες να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο τραπεζικός σας λογαριασμός ή σε τελική ανάλυση ψάξτε μια δουλειά με ελάχιστη αμοιβή επιβίωσης τα 1200 που απαιτούνται για να μετρήσουμε την Ανεργία μαζί … έτσι παρεάτα!

Τρελός (2)

Καλό ξετρέλαμα στη χώρα που το κόκκινο έγινε μαύρο και πουλιέται ως λευκό.

Δε θέλει και πολύ το μυαλό για να φύγει ταξίδι μακρινό. Και βλέπω κάτι βλέμματα ύποπτα σε φίλους και γνωστούς που ενώ τα παρατηρούν αυτά έχουν αρχίσει και σκέφτονται πως στην επόμενη ψήφο θα το πάνε ταξικά και με βάση την επιβίωση, με ότι μικροσυμφέροντα έχουν για να τη γλιτώσουν σαν άτομα και οικογένειες.

Ούτε που τους περνάει από το μυαλό ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ είναι που θα τους τελειώσει.

Διότι κάποιοι ξέρουν και τα υπολογίζουν αυτά και σε οδηγάνε να ψηφίσεις με το μικροσυμφέρον σου μπροστά, ώστε να σου φέρουν πάλι στην Εξουσία Εξ-Υπηρέτες με θράσος απύθμενο που θα σου ξεσκίσουν τη ζωή.

10dance (ντεκαντανς) και εσύ Ελλαδίτσα, τρελή και αδέσποτη, παρόλη την αγάπη που σου είχα… πας να αυτοκτονήσεις πλέον με τη δική σου υπογραφή, φαρδιά πλατιά τρελαμένη παντελώς από τις πίσω-μαχαιριές να κολυμπάς στο ψέμα.

Παρακμή!

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ