Ο Νικολόπουλος απαντά σε Καραθανασόπουλο:Το Κ.Κ.Ε θεωρεί …καρέτα –καρέτα τον Πελετίδη

0
288

Απαντώντας σε επίθεση που δέχτηκε από τον Βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην αρχή ήταν το …απρόσωπο γραφείο τύπου του Δήμου. Μετά οι αντιδήμαρχοι Πελεκούδας και Κόρδας. Αντίθετα, ο Δήμαρχος Πελετίδης έχει επιλέξει την κρυψώνα της σιωπής.«Κοίτα τώρα που κινδυνεύουμε από ένα κ….σπιτο, από εκεί που δεν το περιμέναμε», είπαν στην Δημοτική Αρχή και ,καθώς έχουν ζορίσει τα πράγματα, χθες βγήκε μπροστά και ο Βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Υπερασπίσθηκε τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες της βίλας του Δημάρχου στα Αραχωβίτικα λέγοντας ότι είμαι «αξιοθρήνητος».

Να περιμένω κάτι ανάλογο σήμερα και από τον Δημήτρη Κουτσούμπα και αύριο από την Κ.Ε. του ΚΚΕ ;

Όλοι τους έχουν υψώσει έναν «μαντρότοιχο», αντίστοιχο της εξοχικής κατοικίας του Πελετίδη και αδειάζουν λεκτικά «λύματα» στον δημόσιο διάλογο για να υπερασπιστούν τον κρυπτόμενο Δήμαρχο.

Φαίνεται ότι κάτι σαν σπάνιο αυτοδιοικητικό είδος μοιάζει ο Δήμαρχος Πατρέων στα μάτια τους  και χρειάζεται την προστασία τους.

Κάτι σαν… καρέτα –καρέτα που φροντίζουν να διασωθεί γιατί θα είναι …τεράστια απώλεια για την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εν κατακλείδι, δεν είναι τιμητικό για τον πρώτο πολίτη της Πάτρας να κρύβεται πίσω από πολιτικούς και δημοτικούς «μπράβους».

Αν έχει λεβεντιά πάνω του την χάνει ,όσο περιφρονεί την κοινή γνώμη και δεν μιλάει για την ταμπακιέρα.

Που θα πάει, στο τέλος θα… συνεννοηθούμε ,βασιζόμενος και εμπιστευόμενος την Ελληνική Δικαιοσύνη»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ