Αιχμηρή απάντηση από το Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία

0
72

Δηκτικό το σχόλιο που επεφύλαξε το Μάξιμου σε απάντηση γαλάζιων πηγών πως η δίωξη Παπαντωνίου ξεκίνησε επί Ν.Δ.

Κυβερνητικές πήγες σε άτυπο σχόλιο τους υπενθύμισαν ότι η δίωξη έγινε μετά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ “που έκρυβαν στα συρτάρια τους” οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος.

Αναλυτικά το σχόλιο:

“Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε tweet στα αγγλικά, για να καταγγείλει ότι η κυβέρνηση δήθεν παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη, με αφορμή τοποθέτηση στελέχους της που αφορούσε στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών της.

Σήμερα με προφανή αμηχανία επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και μέσω διαρροών θυμίζει ότι επί των ημερών της ξεκίνησε η δικαστική έρευνα για τον Γιάννο Παπαντωνίου, ξεχνώντας όμως ότι αυτό έγινε μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, που οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος έκρυβαν στα συρτάρια τους.
Αλήθεια, για τη ΝΔ η προφυλάκιση Παπαντωνίου δεν αποτελεί προϊόν σκευωρίας, πολιτικής δίωξης και άθλιων παρεμβάσεων της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη;

Εάν είναι έτσι, είναι και αυτό μία πρόοδος για τη ΝΔ, έστω και αργά. Περιμένουμε αντίστοιχη πρόοδο από τον κ. Μητσοτάκη και για άλλες υποθέσεις πολιτικών προσώπων που ερευνά η δικαιοσύνη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ