Νίκος Νικολόπουλος: Πίσω από τον ιδιωτικό πλούτο, φτωχό το έργο του Πελετίδη!

0
60

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                       Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νίκος Νικολόπουλος: Πίσω από τον ιδιωτικό πλούτο, φτωχό το έργο του Πελετίδη!

 

Τρεις συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και ερώτημα στον Μητσοτάκη: «Γιατί ζητάς να πέσει, αλλά δεν ρίχνεις τον Τσίπρα;»

 

Τριπλό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε σήμερα για την αντιπαράθεση της Δημοτικής Αρχής με τον Αχαιό Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, με αφορμή τις αυθαιρεσίες και παρανομίες της βίλας του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στ’ Αραχωβίτικα κι ο βουλευτής άδραξε την ευκαιρία να επεκτείνει την κριτική του στα πεπραγμένα και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους Γ. Καρβουνιάρη (Alpha radio 94,4 fm), Κ. Φλαμή (Max radio 93,4 fm) και Νίκο Ξανάλατο (Skai patras 89,4).

Ειδικότερα είπε:

«Και ο πλέον αφελής έχει αντιληφθεί ότι ο Δήμαρχος κρύβεται και προσπαθεί εναγώνια να διαγράψει από την επικοινωνιακή ατζέντα την αυθαίρετη και παράνομη ύπαρξη του ιδιωτικού πλούτου του, για ν’ αποφύγει τα δυσάρεστα σχόλια των ομοιδεατών του και των ψηφοφόρων του. Όμως, όσο κρύβεται, τόσο και πιο πολύ εκτίθεται. Μάταιος ο κόπος του, ωστόσο, έτσι όπως χειρίζεται το πρόβλημά του. Έχει κι άλλες επικοινωνιακές φάσεις και στο τέλος θα μιλήσει η Δικαιοσύνη, την οποία δείχνει με την τακτική του να υποτιμά».

Ακολούθως ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής υπογράμμισε:

«Σπεύδω να διευκρινίσω ότι οφείλουν οι πολίτες της Πάτρας ν΄ αντιληφθούν ότι δεν είναι μονοθεματικό το πρόβλημα Πελετίδη. Ο Δήμαρχος είναι ένα γενικότερο πρόβλημα της πόλης, όπως πρόβλημα αποτελεί η επιεικής αντιμετώπισή του από σημαντική μερίδα των ΜΜΕ και από αντιπολιτευόμενες παρατάξεις.

Η Πάτρα δικαιούται να απαιτεί μια πορεία ταυτισμένη με την ανάπτυξη και την πρόοδο και όχι να συμβιβάζεται με διαχείριση της μιζέριας της.

Καλό το… αμμοχάλικο στις νότιες συνοικίες, αλλά τόσο λίγο για να υποστηριχθεί ένα πραγματικό όραμα και άλμα προς την ανάπτυξη.

Οι ιδεοληψίες και οι δογματισμοί της κομμουνιστικής Δημοτικής Αρχής δεν τιμούν τη πόλη και δεν εγγυώνται την προοπτική της.

Προφανώς, συμφωνούμε με την έστω και ενδεικτική κοινωνική μέριμνα του Δήμου, αλλά η… σταγόνα της χάνεται στον ωκεανό των τρανταχτών παραλείψεων της Δημοτικής Αρχής».

Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος εξήγησε τι εννοεί:

«Η αξιοποίηση της Δημοτικής περιουσίας, το φράγμα Πείρου- Παραπείρου, τα σκουπίδια, ο σιδηρόδρομος και πολλά άλλα είναι προβλήματα που ο Πελετίδης χειρίζεται με «συνταγές» ΚΚΕ. Είναι, όμως, μπαγιάτικες και ανεφάρμοστες και «συγκρούονται» με την κατεύθυνση που θέλει για την Πάτρα η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

Απεχθάνεται ο Δήμαρχος το ΣΔΙΤ, δαιμονοποιεί τη δημόσια παιδεία και υγεία. Ναι, αλλά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας είναι καλό το ιδιωτικό Αρσάκειο. Και «ευωδιάζουν» τα λεφτά των ιδιωτών, όταν σαν κομμουνιστές προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς. Είναι οι στιγμές που ο δογματισμός τους «υποχωρεί» μπροστά στην υποκρισία και το συμφέρον…

Σε άλλο σημείο της δημοσιογραφικής παρέμβασής του, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής υποστήριξε:

«Είναι καιρός να βγει μπροστά ένας Πατρινός με όραμα και αγάπη για την πόλη. Αρκετά πια με τους μουσαφίριδες- Δημάρχους της, τους… ιατρικούς επισκέπτες της και τους θεοκάπηλους».

Τέλος, ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε και τη δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είπε ότι είναι αναγκαίο να στηθούν βουλευτικές κάλπες πριν έλθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή  προς κύρωση:

«Δεν αρκεί να ζητά εκλογές ο κ. Μητσοτάκης. Ένα τέτοιο εθνικό θέμα, όπως το Μακεδονικό, του παρέχει το ηθικό και ιστορικό δικαίωμα να επιβάλει τις κάλπες! Μια κίνηση του αναλογεί. Να παραιτηθούν όλοι οι Βουλευτές της ΝΔ, μαζί τους κι εγώ!

Ό,τι μέχρι τώρα επιδίωξε, δεν του «βγήκε». Έχει, λοιπόν, την χρυσή ευκαιρία ν’ ανατρέψει την ατυχία και την κακοδαιμονία του, προσφέροντας ύψιστη υπηρεσία στον τόπο. Γιατί το λέει και δεν το κάνει;»

 

Ακούστε τα σχετικά ηχητικά των τριών συνεντεύξεων του Νίκου Νικολόπουλου:

http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=29671&language=el_GR&itemid730=35576&detail730=1

http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=29671&language=el_GR&itemid730=35575&detail730=1

http://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=29671&language=el_GR&itemid730=35582&detail730=

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ