Συνέντευξη Ν. Φαρμάκη: Ο κ. Κατσιφάρας έχει κλείσει τον κύκλο του

0
113
Ενα πρώτο δείγμα της προεκλογικής τακτικής που θα ακολουθήσει ο Νεκτάριος Φαρμάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, δίνει με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΠτΚ». Χαρακτηρίζει οξύμωρο σχήμα την διπλή στήριξη του Απόστολου Κατσιφάρα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ., ενώ δίνει το δικό του πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίγμα.

 

Επισημάναμε ότι θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε πολιτικά την πολύχρονη τριβή του κ. Κατσιφάρα με το αξίωμα του περιφερειάρχη. Εκτιμήσαμε σωστά;
Δεν είναι θέμα μόνο πολιτικής ή εκλογικής αξιοποίησης. Στις εκλογές θα ακολουθηθεί μια τακτική εκ μέρους μας, η οποία προφανώς επειδή έχει στόχο τη νίκη θα βασιστεί πάνω σε αυτό που λέτε. Από την άλλη όμως πιστεύω ότι είναι απολύτως λογικό, κι επειδή μιλάμε τη γλώσσα της λογικής και αυτή θα ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, να υπάρχει φθορά.
Ο κ. Κατσιφάρας βρίσκεται στο τιμόνι της περιφέρειας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο,τι είχε να δώσει, χωρίς να θέλουμε να μηδενίσουμε, το έχει δώσει. Θα σας θυμίσω ότι ο τομεάρχης αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, δήλωσε πρόσφατα ότι οι δύο θητείες είναι υπεραρκετές σε έναν αιρετό. Εμείς λοιπόν θεωρούμε ότι ο κ. Κατσιφάρας έχει κλείσει τον κύκλο του. Τον έχει κλείσει ελλιπώς και αποτυχημένα. Αλλος μπορεί να θεωρήσει ότι τον έχει κλείσει επιτυχώς. Σε κάθε περίπτωση εμείς θεωρούμε ότι τον έχει κλείσει. Συνεπώς δεν μιλάμε για μια πολιτική αντιπαράθεση, αλλά για μια πραγματικότητα. Ο,τι είχε να προσφέρει το έχει προσφέρει.

 

(Η υπόλοιπη συνέντευξη στην σημερινή έκδοση της “ΠτΚ”)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ