ΤΙΤΑΝ στο thebest.gr : Δεν κλείνει το εργοστάσιο στο Δρέπανο, ούτε κανένα άλλο στην Ελλάδα

0
53

Δεν πρόκειται να μεταβληθεί η παραγωγική διαδικασία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως κανένα από τα τρία εργοστάσια, μεταξύ των οποίων και το εργοστάσιο στο Δρέπανο, ούτε η μονάδα άλεσης στην Ελευσίνα θα κλείσουν, ενώ παράλληλα θα διατηρηθούν όλες οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας.

Αυτό ξεκαθαρίζουν πηγές του ΤΙΤΑΝΑ μιλώντας στο thebest.gr θέλοντας να καθησυχάσουν τους εργαζόμενους και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο που θα διαμορφωθεί μετά τη μεταφορά της έδρας του ομίλου από την Ελλάδα.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στο thebest.gr, η παραγωγή στην Ελλάδα θα συνεχίσει κανονικά και θα λειτουργούν τα εργοστάσια τόσο στο Δρέπανο, όσο και στη Θεσσαλονίκη και στη Βοιωτία. Το ίδιο ισχύει και για τη μονάδα άλεσης που λειτουργεί στην Ελευσίνα και ήταν το πρώτο εργοστάσιο του ομίλου, το οποίο λειτούργησε το 1902. Κατά συνέπεια,  αναφέρουν ,δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας.

Φεύγει μετά από 116 χρόνια από την Ελλάδα η έδρα του ομίλου ΤΙΤΑΝ- Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους και στο Δρέπανο Πατρών;

 

Συνολικά στα τρία εργοστάσια και τη μία μονάδα στην Ελλάδα εργάζονται περισσότεροι από 1.100 εργαζόμενοι.

Η ιστορία του Αιγιώτη χημικού Νίκου Κανελλόπουλου που ίδρυσε το 1902 την εταιρεία ΤΙΤΑΝ, αφού εγκατέλειψε το σταφιδεμπόριο

 

Εκτιμούν μάλιστα ότι στο μέλλον η εξέλιξη αυτή θα είναι θετική και θα ενισχύσει περαιτέρω την εξαγωγική δραστηριότητα των εργοστασίων της Ελλάδας και θα συμβάλλει στη μελλοντική αναπτυξιακή πορεία.

Μάλιστα σημειώνουν πως το εργοστάσιο του Δρεπάνου διαθέτει υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία, που επιτρέπει την παραγωγή εξειδικευμένων υλικών.

 

ΠΗΓΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ