Νίκος Νικολόπουλος: O Σταυρός να ανυψωθεί και να τοποθετηθεί και πάλι στην θέση του!

0
281

Με αφορμή την καταστροφή του ιερού μας συμβόλου δηλαδή του Τιμίου Σταυρού, που ήταν τοποθετημένος στην παραλία Απελλή της Λέσβου, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε ερώτηση σήμερα στη Βουλή και αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Σταυρός που βρισκόταν στην παραλία Απελλή και που πριν από μερικές εβδομάδες ορισμένοι έγραψαν σε επιστολή ότι προκαλεί τους μετανάστες άλλων θρησκειών, έπεσε… ή μήπως τον κατέστρεψαν;

Λέτε να έχουν το προορατικό χάρισμα; Ή μήπως ήταν τυχαίο πως πριν από μερικές εβδομάδες εστάλη η επιστολή που ορισμένοι μιλούσαν για «σταυροφόρους» και εξέφραζαν το φόβο τους ότι το σημείο μπορεί να γινόταν τόπος αντιδράσεων και όξυνσης του κλίματος;

Ο Σταυρός κατεστράφη από βέβηλα χέρια και δεν υπάρχει στη θέση του… Το περιστατικό έγινε το Σάββατο ωστόσο πέρασαν μέρες για να έρθει το φως της δημοσιότητας η προσβλητική πράξη που προσέβαλε βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων… Δυστυχώς, δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία όταν πρόκειται για σύμβολα του Χριστιανισμού και του Έθνους. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν με παρόμοιο τρόπο είχε καταστραφεί το κοράνι ή κάποιο σύμβολο του Ισλάμ.

Λυπάμαι, αλλά πρέπει να το υπογραμμίσω πως δεν εξεδόθησαν ανακοινώσεις ούτε από τους Ιεράρχες που μάλιστα έχουν σύνοδο αυτό τον καιρό και φυσικά ούτε από τους κυβερνώντες αλλά ούτε και από τους αντιπολιτευόμενους Χριστέμπορους που σε άλλα λιγότερα σοβαρά θέματα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους.

Αναρωτιέμαι, αν η Λέσβος μετά την επίσκεψη του Πάπα και των λοιπών αρχόντων της Παγκοσμιοποίησης δεν είναι πλέον χριστιανικοί και έγινε μια πολυεθνική περιοχή και επιπλέον «γκρίζο» έδαφος και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται σε όλα τα σημεία της να εκφράζουμε εμείς οι Έλληνες, με τα ιερά σύμβολά μας, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μας! Πάει πολύ, τελικά, να νοιώθουμε ξένοι στο τόπο μας. Να ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες και να πειθαρχούμε εμείς στο δικό τους φανατικό, θρησκευτικό ετσιθελισμό.

Κάποια στιγμή πρέπει να εκδηλωθεί και το δικό μας «έτσι θέλω» και ο Σταυρός να ξαναβρεθεί στη θέση του με σύννομες διαδικασίες. Οφείλουν να το κάνουν οι εκκλησιαστικοί ταγοί ειδάλλως ο Σταυρός θα βρεθεί πάλι στη θέση του από τους Έλληνες Χριστιανούς- Πατριώτες που δεν εννοούν ούτε την πίστη τους να προσδώσουν μα ούτε την Πατρίδα τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ