Στήνεται το διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο

0
53

Με αντικείμενο τις υποδομές της πόλης και της Αιγιάλειας όλης, τις λιμενικές εγκαταστάσεις, τις προοπτικές του νέου λιμένα, των καταφυγίων και των Μαρίνων, καθώς και ουσιαστικές αναφορές στον τουρισμό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, έχει ξεκινήσει η οργάνωση του 2ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μαζί με τον Δήμο, που θα διεξαχθεί στο Πολυκέντρο της Μυρτιάς Αιγίου.

Όπως και σε αυτό της Πάτρας, εν αντιθέσει με τα συνέδρια Δυτικής Αχαΐας και Καλαβρύτων, της Αιγιάλειας θα είναι διήμερο και προγραμματίζεται για τις 19 και 20 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή και στήριξη υπουργείων, περιφέρειας, περιφερειακής ένωσης Δήμων Δυτικής ελλάδας, Επιμελητηρίου κ.ά. Πολύ πιθανή είναι η παρουσία σε αυτό της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, που στηρίζει το συνέδριο, ενώ αναμένεται και κυβερνητικό στέλεχος του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων.

Αυτό άλλωστε αποτελεί και τον δεύτερο βασικό και πολύ σημαντικό κορμό της διοργάνωσης, με την πλατιά συμμετοχή της Παναιγιαλείου Ενωσης Συνεταιρισμών και μία σειρά θεμάτων, που αφορούν στην σταφιδοπαραγωγική και ελαιοπαραγωγική Αιγιάλεια, την πορεία των προϊόντων και το άνοιγμα στις διεθνείς αγορές.

Οι ομιλητές θα οριστικοποιηθούν από τους βασικούς συνδιοργανωτές μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ