Νίκος Νικολόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει και… “κρύβεται”!

0
57

ΟΦΕΙΛΕΙ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-75.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΑΠΕ

Το εμπορικό τμήμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων επικοινωνεί συχνά με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ για την καταβολή συνδρομών ύψους 75.000 ευρώ, όμως ο κ. Σαλαγιάννης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη!

Πέντε χρόνια διαρκεί η μάταιη προσπάθεια του ΑΠΕ να πάρει τα οφειλόμενα, όπως προκύπτει από απάντηση που δόθηκε από τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή του, Μιχάλη Ψύλο σε κοινοβουλευτική παρέμβαση του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Εξ άλλου για την καταχώριση της διαφήμισης της Novartis στο free press έντυπο του ΑΠΕ, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής είχε ρωτήσει «σε ποιο ηθικό υπόβαθρο στηρίζεται αυτή η διαφήμιση, τη στιγμή που η πολυεθνική εταιρία είναι εγκαλούμενη από τις επίσημες ελεγκτικές αρχές του Κράτους».

Η Διεύθυνση του ΑΠΕ δικαιολόγησε ως εξής την καταχώριση της Novartis:

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσιεύει διαφημίσεις στις ιστοσελίδες του, το free press περιοδικό του «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ», αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ fm» που διαθέτει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύει τον ετήσιο προϋπολογισμό του.

Η δημοσίευση διαφημίσεων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι μάλιστα τα τελευταία χρόνια αναγκαία, καθώς πολλοί συνδρομητές μας –αν και παίρνουν τις υπηρεσίες μας- είτε καθυστερούν πάρα πολύ να καταβάλουν τις συνδρομές τους, είτε μας οφείλουν αρκετά χρήματα.

Στο πλαίσιο αυτό το ΑΠΕ-ΜΠΕ απευθύνεται στο σύνολο των νομίμως λειτουργούντων εταιριών της χώρας που παρέχουν διαφημιστική δαπάνη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ