Νίκος Νικολόπουλος: “Κυριάκο μόνο αν παραιτηθούμε από Βουλευτές θα σώσουμε την Μακεδονία”!

0
466

Με αφορμή τις προβοκατόρικες αιτιάσεις για την στάση του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου Βουλευτή, στο θέμα της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στις περίεργες μέρες ελαστικοποίησης της εθνικής μας συνείδησης είναι φαιδρό αλλά και κατάπτυστο να επιχειρούν κάποιοι να εμπλέξουν και εμένα, ο οποίος στην πολύχρονη διαδρομή μου έχω αποδείξει εμπράκτως πως ό,τι δηλώνω είναι αμετακίνητο και αδιαπραγμάτευτο. Πόσο πιο σαφές και κατηγορηματικό να το κάνω; Δεν ψηφίζω την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η αφεντιά μου συνδέονται με την ιστορική μνήμη, το δάκρυ του Καραμανλή και την θυσία του Χριστόδουλου. Είμαι μαθημένος βέβαια από τέτοιες σπέκουλες. Δεν προξενούν εντύπωση λοιπόν, τα χαλκεία της κατασυκοφάντησης, αλλά ματαιοπονούν και εκτίθενται. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι είμαι αγύριστο κεφάλι και θα παραιτηθούν από κάθε προσπάθεια προβοκαρίσματος της κρυστάλλινης θέσης και στάσης μου. Τους καλώ δε, να υιοθετήσουν και να συνδράμουν το περιεχόμενο της επιστολής που έχω στείλει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με την οποία τον προτρέπω να παραιτηθούμε ομαδικά, όλοι όσοι δεν θα ψηφίσουμε την συμφωνία, έτσι ώστε να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και να μην κυρωθεί η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή.

Πρόκειται για πρόταση που πρωτοδιατύπωσα στις Πρέσπες, τότε που ήμουν ο μόνος βουλευτής που βρέθηκε ανάμεσα στους Έλληνες πατριώτες διαδηλωτές εναντίον της «πανηγυρικής παράδοσης» της Μακεδονίας στο σκοπιανό εθνοτικό συνονθύλευμα. Όταν πρόκειται για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια, αξίες ανεκτίμητες, που ορίζουν την υπεροχή της Ελληνορθόδοξης υπόστασης, δεν χωράνε εκπτώσεις. Πως αλλιώς να το πω στους σπεκουλαδόρους μήπως και φιλοτιμηθούν να σταματήσουν τα αισχρά και ανεδαφικά…καλαμπουράκια σε βάρος του «προδομένου» λαού μας»;

Σχετική δήλωση On camera :

Ο Νικολόπουλος καλεί Μητσοτάκη σε ομαδική παραίτηση βουλευτών για να σωθεί η Μακεδονία! https://www.youtube.com/watch?v=2sF9wwQGa6M

 

Πηγή: xristianodimokrates.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ