Ρεκόρ πωλήσεων για τα νέα iPhone: Οι Έλληνες πλήρωσαν 15 εκατ. ευρώ σε τρεις μέρες

0
155

Ρεκόρ έκαναν οι πωλήσεις του νέου iPhone στην Ελλάδα καθώς σχεδόν 10.000 iPhone Χs και iPhone Xs Max διατέθηκαν τις πρώτες τρεις μέρες των προπαραγγελιών.

Ειδικότερα, την πρώτη μέρα λήψης προπαραγγελιών, δηλαδή την Παρασκευή, οι Έλληνες διέθεσαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι εκατομμύρια ευρώ για να μπουν σε προνομιακή θέση της λίστας και να παραλάβουν iPhone από τους πρώτους.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το skai.gr, το 65% των νέων παραγγελιών αφορά το iPhone Xs Max. Η αξία της συσκευής που διατίθεται στην ελληνική αγορά κυμαίνεται από 1.300 έως 1.600 ευρώ, ανάλογα με τον δίσκο που αυτή φέρει.

Υπολογίζεται ότι οι Έλληνες καταναλωτές διέθεσαν μέσα σε τρεις μέρες περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να παραλάβουν τα νέα smartphones της Apple από την ερχόμενη Παρασκευή.

Η προπαραγγελία των συσκευών iPhone στην Ελλάδα προϋποθέτει τη δέσμευση του ποσού αγοράς της συσκευής, η οποία γίνεται σε ποσοστό 99% μέσω πιστωτικής κάρτας. Το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο με τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple καταφθάνει στη χώρα μας στα τέλη αυτής της εβδομάδας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, τα δίκτυα λιανικής έχουν δεσμεύσει ήδη σχεδόν στο σύνολο της την πρώτη παραγγελία των iPhone. Tαυτόχρονα, στελέχη επιχειρήσεων λιανικής αναφέρονταν σε αυξημένη ζήτηση κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο iPhone X, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι.

Πηγή:https://www.eleftherostypos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ