ΠΑΤΡΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από τους συμβασιούχους – “Έμφραγμα” στη ΝΕΟ λόγω της κινητοποίησης

0
156

Ουρές σχηματίστηκαν το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν τα μέλη του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής αυτοδιοίκησης Αχαΐας και τα σωματεία Εργαζομένων Καθαριότητας, Οδηγών – Χειριστών.

 

Η Επιτροπή Αγώνα των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ κάλεσε τους εργαζόμενους του Δήμου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, συμβασιούχοι, κοινωφελής) να συμμετάσχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 158, πάνω από το super market Κρόνος) στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης. Στο πλευρό των εργαζομένων ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς και ο αντιδήμαρχος Υγείας Δημήτρης Πελεκούδας.

Οι συγκεντρωμένοι πήγαν στο γραφείο του κ. Παπαθεοδώρου, ο ίδιος όμως απουσίαζε καθώς είχε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 

DSC 9521

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ