Μίνι Περιμετρική: Μπερδεμένοι οι οδηγοί – Από που πάνε για Αρόη-Εγλυκάδα;

0
113
Εντός της εβδομάδας πρόκειται να ξεκινήσουν οι μετρήσεις της κυκλοφορίας στον κόμβο Ταμπαχάνων, προκειμένου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να δει τις επιπτώσεις στην περιοχή και τι μπορεί να κάνει ως άμεση παρέμβαση, για την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών.
Το ζήτημα απασχολεί ήδη την πολιτική ηγεσία αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας, αφού παρόμοια προβλήματα παρατηρούνται και στην άλλη άκρη της Μικρής Περιμετρικής, στον κόμβο Κουρτέση.
Σύντομα θα εκπονηθεί και κυκλοφοριακή μελέτη, και στο πλαίσιο αυτό, πολίτες και φορείς που εκτιμούν ότι δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην κυκλοφορία, μπορούν να απευθύνουν τις επισημάνσεις τους στην Περιφέρεια, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: [email protected]. Τα μηνύματα κατηγοριοποιούνται, αποστέλλονται στις συναρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώνονται οι πολίτες για την εξέλιξη.
Πάντως, η «Π» που παρακολουθεί την κατάσταση στα κυκλοφοριακά δεδομένα της περιοχής, εντόπισε ένα σημαντικό ζήτημα που σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα κυκλοφοριακά «αγκάθια» της περιοχής.

 

Του ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ