Πιστέψαμε στον θεσμό και δικαιωνόμαστε

0
148

Το Μεσολόγγι κάνει συνεχή βήματα για ένα καλύτερο μέλλον. Ισχυρό εργαλείο με αναπτυξιακές προδιαγραφές είναι η έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών του Δήμου. Φέτος έφτασε αισίως την τρίτη της εκδοχή. Οι άνθρωποι του Μεσολογγίου δηλώνουν αποφασισμένοι να την ψηλώσουν περισσότερο, διευρύνοντας την γεωγραφική και κοινωνική της αναφορά, χάρη και στην εμπείρα που αποκτάται χρόνο με τον χρόνο. Ηδη η απήχηση επιχειρηματιών και επισκεπτών αποτελεί τεκμήριο ότι το νερό έχει μπεί στο αυλάκι και ότι υπάρχει πλούσιο μέλλον στο εγχείρημα, το οποίο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την αναπτυξιακή ώθηση της τοπικής οικονομίας.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αν. Σκαρμούτσος, χαρακτήρισε την Εκθεση ως μια «κομβική συνάντηση» που προβάλλει και αναδεικνύει ουσιαστικά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί «γιορτή συσπείρωσης, επικοινωνίας και καινοτομίας».

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος στην δυναμική, τις προοπτικές αλλά και τα μηνύματα που μεταφέρει είτε στον επιχειρηματικό κλάδο είτε στην ίδια την κοινωνία η διοργάνωση ενός γεγονότος που πλέον έχει αποκτήσει πανελλαδικό χαρακτήρα. «Σε μια εποχή όπου οι αντοχές συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τους κλυδωνισμούς της οικονομικής κρίσης, ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οι φορείς και οι συμμετέχοντες στην Αναπτυξιακή Έκθεση, πέρα από τους αντικειμενικούς σκοπούς και στόχους της μεγάλης αυτής συνάντησης, μεταφέρουν στην ίδια την κοινωνία το αίσθημα της εξωστρέφειας, του δυναμισμού και κυρίως της ελπίδας», επεσήμανε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Μιλώντας για την προοπτική της Εκθεσης ο Νίκος Καραπάνος ανέφερε ότι «…Πιστέψαμε σ’ αυτό το θεσμό και σήμερα δικαιωνόμαστε για τις επιλογές μας. Κορυφαίοι παραγωγικοί, θεσμικοί και πολιτιστικοί Φορείς, εμπιστεύονται την 3η Αναπτυξιακή Εκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Τη στηρίζουν ενεργά με την παρουσία και συμμετοχή τους Κάθε χρόνος που περνά, θέτουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Και πάντα καταφέρνουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες. Μέσα από τη συνεργασία, την ποιότητα αλλά και το ενδιαφέρον».

> Τα εγκαίνια της Εκθεσης τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ενώ από τους συνδιοργανωτές φορείς συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, η αντιπεριφερειάρχης Π. Αιτωλ/ νίας Χριστίνα Σταρακά και ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ιωάννης Λύτρας, οι δήμαρχοι Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παν. Τσιχριτζής, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Βασ. Σπυρόπουλος, καθώς επίσης ο πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Γ. Σιαμαντάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ