Νίκος Νικολόπουλος: Ε, όχι και φιέστες για το γιοφύρι της… Πάτρας!

0
86

Με αφορμή την παράδοση της μίνι περιμετρικής της Πάτρας στην κυκλοφορία, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Φιέστες και… ταρατατζουμ, έστω και αν εξυπηρετούν προεκλογική σκοπιμότητα, έχουν την ανοχή μας μόνο όταν ένα έργο παραδίδεται στην ώρα του και έχει ολοκληρωθεί με λελογισμένο οικονομικό κόστος.

Στην περίπτωση της μίνι περιμετρικής μόνο ένα ανακουφιστικό «ουφ» ταιριάζει στην παράδοση του έργου μετά από… δεκαετίες προσμονής, που συνοδεύονται από απαράδεκτες υπερβάσεις προϋπολογισμών, «μυστήριες» εκπτώσεις εργολάβων, κατασκευαστικών προβλημάτων και πολύχρονης ταλαιπωρίας των κατοίκων.

Κι ας μην σπεύσουν κάποιοι να χαρακτηρίσουν μίζερη την προσέγγισή μας. Εμείς οι ίδιοι είμαστε που εξαίρουμε την συνέπεια των Γάλλων ή των Άγγλων ή των οποίων άλλων χωρών, όταν εκτελούν δημόσια έργα στην ώρα τους και χωρίς να «χρειάζεται» να αναθεωρήσουν 4-5 φορές το κόστος της κατασκευής τους!

Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα…

Ασφαλώς, είναι θετικό το γεγονός ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε ένα τόσο κομβικής σημασίας έργο για την Πάτρα, αλλά ας μην επιζητούν κιόλας… ηρωοποίηση όσοι ενεπλάκησαν στην ολοκλήρωσή του.

Αντιθέτως, αν θέλουν να δείξουν ότι έχουν επίγνωση της κατασπατάλησης πόρων και της περιττής ταλαιπωρίας, που προκλήθηκε από την σκανδαλωδώς καθυστερημένη παράδοση της μίνι περιμετρικής, θα ήταν σώφρον να ζητήσουν συγγνώμη από το λαό της Πάτρας.

Εν τέλει, φιέστες για το γιοφύρι της… Πάτρας μόνο σε υπανάπτυκτους αναλογούν»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ