Σε αναζήτηση νέων τρόπων ψύξης των smartphones οι κατασκευαστές εξαιτίας του 5G

0
74

Και ενώ οι πυρετώδεις προετοιμασίες συνεχίζονται για την διάθεση 5G συσκευών στο πρώτο μισό του 2019, πολλοί κατασκευαστές αναζητούν νέους τρόπους αποτελεσματικής ψύξης σε απάντηση των αναγκών απαγωγής της θερμοκρασίας που δημιουργούν τα περιβάλλοντα των δικτύων νέας γενιάς 5G.

Κατασκευαστές, όπως η Huawei, η Oppo, η Vivo, η Samsung και η LG, είναι πιο προσηλωμένοι από ότι η Apple στην ανάπτυξη 5G συσκευών και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσεγγίσει προμηθευτές για νέα συστήματα ψύξης. Από την μεριά της η Huawei, έχει αναφέρει ότι σκοπεύει να διαθέσει 5G chips τον Μάρτιο του 2019 και 5G smartphones τον Ιούνιο. Επιπλέον, η Honor, αναμένεται και αυτή να δραστηριοποιηθεί στο χώρο το 2019.

Αν και η Huawei, θα χρησιμοποιήσει τους δικούς της επεξεργαστές Kirin για τα 5G smartphones, η Lenovo και η Xiaomi θα βασίζονται στα 5G chips της Qualcomm. Στα πλαίσια αυτά, πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, όπως Auras Technology, Chaun-Choung Technology (CCI) και Taisol Electronics, ήδη έχουν ξεκινήσει την αποστολή των πρώτων δειγμάτων στους πελάτες τους.

 

Πηγή: https://techmaniacs.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ