Σάλος με μίζες, βιδάνια, προσλήψεις φάντασμα και αυτόματους πωλητές στο ΠΠΝΠ

0
70

Άρχισαν να «ανοίγουν» στόματα

του Γιάννη Γεωργόπουλου

Σωρεία ερωτημάτων για το καθεστώς που επικρατεί στο ΠΠΝΠ σε ότι αφορά στη λειτουργία του κυλικείου των εργαζομένων – έχει αποφασιστεί εδώ και ένα χρόνο να μπουν ορκωτοί λογιστές αλλά ποτέ η απόφαση δεν έγινε πράξη- καθώς σιγά – σιγά αρχίζουν και ανοίγουν στόματα.

Στους διαδρόμους και τα γραφεία του Νοσοκομείου, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν κάνει την «εμφάνιση» τους έγγραφα από το περιεχόμενο των οποίων προκύπτουν πολλά ερωτήματα, τόσο για τον τρόπο προμήθειας και εκμετάλλευσης αυτόματων πωλητών, όσο και για την πραγματοποίηση προσλήψεων μέσω προγραμμάτων, το κατά πόσο ήταν πραγματικές προσλήψεις τι έγιναν τα χρήματα και ποιος υπέγραψε για να γίνουν αυτές.

Από το «κάδρο» δεν λείπουν ούτε οι αρχισυνδικαλιστές, για τους οποίους οι εργαζόμενοι θέτουν σοβαρά ερωτήματα ως προς το ρόλο τους

Συγκεκριμένα από ομάδα εργαζομένων η οποία υπογράφει ως  αγανακτισμένη ομάδα εργαζομένων στο ΠΠΝΠ κυκλοφόρησε έγγραφο στο όποιο απεικονίζονται 4 αυτόματοι πωλητές με το ερώτημα «Με ποιες αποφάσεις αγοράστηκαν και που είχαν τοποθετηθεί οι 2 από αυτούς και ποιοι έπαιρναν «Βιδάνια».

apokalipsi1

Στο ίδιο έγγραφο υπάρχει ερώτημα για έξι συνδικαλιστές οι οποίοι κατηγορούνται πως σιωπούν, ενώ γίνεται αναφορά και στον πρώην διοικητή του ΠΠΝΠ κ. Πισιμίση.

Σε δέυτερο έγγραφο, αποτυπώνονται οι αποφάσεις πρόσληψης υπαλλήλων στο κυλικείο του ΠΠΝΠ και συνοδεύονται με το ερώτημα ποιος έχει υπογράψει γι’ αυτές ενώ για όλες η απόφαση είναι γραμμένη με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα.

apokalisi1

Ωστόσο ακόμα περισσότερα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως όπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα οι προσληφθέντες δεν εργάστηκαν ποτέ στο κυλικείο των εργαζομένων του ΠΠΝΠ χαρακτηρίζοντάς τες βιομηχανία μαϊμού προσλήψεων με κάποιους να βάζουν χιλιάδες ευρώ στην τσέπη από αυτές.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ