Αρχική Ειδήσεις Πάτρα: Σχέδιο δράσης από την Επιτροπή για την προστασία της Υγείας από...

Πάτρα: Σχέδιο δράσης από την Επιτροπή για την προστασία της Υγείας από την Η/Μ ακτινοβολία

0
45

Ένα βίντεο αποκαλυπτικό κατά του 5G

Σχέδιο δράσης αποφάσισε η Επιτροπή για την προστασία της Υγείας από την Η/Μ ακτινοβολία. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή που απέστειλε τονίζει τα εξής: 

“Στην πρώτη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές συνέλευση της Επιτροπής για την προστασία της Υγείας από την Η/Μ ακτινοβολία, αποφασίσαμε το σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα:

Συνάντηση με τον Δήμο για την διοργάνωση Ημερίδας υπό την αιγίδα του (όπως έχει δεσμευθεί) στο τέλος Οκτωβρίου, με ανάπτυξη του θέματος: Η/Μ ακτινοβολία, 5G, “Υγεία και Ποιότητα ζωής του πολίτη”. 

Δημιουργία και ανάρτηση διαδραστικού χάρτη με τις αδειοδοτημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, – βάσεις και “μικρής όχλησης” – για την ενημέρωση των πολιτών που εκτίθενται στην Η//Μ ακτινοβολία

Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών της Πάτρας με φυλλάδια και προβολές από αρχές Οκτωβρίου για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για την υπάρχουσα ακτινοβολία αλλά και αυτήν του 5G.

Η μεγάλη πλειοψηφία λόγω παραπλάνητικής και καθοδηγούμενης παραπληροφόρησης δεν έχει συλλάβει ότι οι πόλεις και οι άνθρωποι αρρωσταίνουν ήδη από την υπερέκθεση στο Η/Μ νέφος.  Αυτό δε που πρόκειται να συμβεί εάν έρθει το 5G θα είναι το μεγαλύτερο βιοιατρικό πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας”.

“Η ανάπτυξη του 5G είναι τρομακτική γιατί αυτό που πρόκειται να κάνουν, είναι να τοποθετήσουν έναν πύργο τηλεπικοινωνιών σε κάθε 300μέτρα κατά μήκος κάθε κατοικημένης περιοχής της χώρας.

Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από την ακτινοβολία που θα προέρχεται από αυτές τις συσκευές 5G. Εάν περπατάτε στο πεζοδρόμιο, εάν είστε στο σπίτι θα είστε συνεχώς εκτεθειμένοι”.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ