Πάτρα: Εξώδικα και μηνύσεις “ρίχνουν στο παιχνίδι” οι κάτοικοι για το αποτεφρωτήριο

0
53
Με εξώδικα ακόμα και με μηνύσεις απειλούν πλέον ανοικτά, οι σύλλογοι, κάτοικοι και επιχειρήσεις από τις νότιες συνοικίες της Πάτρας, στην περίπτωση που δοθεί οριστική έγκριση για την χωροθέτηση του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στο ΒΙΟΠΑ Γλαύκου.
Στη σκιά των πρόσφατων εξελίξεων, που αφορούν την έγκριση που πρέπει δοθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την αρμόδια επιτροπή, οι σύλλογοι της περιοχής, κάτοικοι ακόμα και εκπρόσωποι του ΔΣ του ΒΙΟΠΑ και εγκατεστημένων επιχειρήσεων, συναντήθηκαν χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Δεμενίκων και αποφάσισαν να κινηθούν δυναμικά από εδώ και στο εξής, για να αποτρέψουν την επένδυση του Δήμου Πατρέων.
Οπως αποκάλυψε προηγούμενη εβδομάδα η «Π», αυτή την περίοδο μελετάται η αλλαγή χρήσης γης του σχεδίου πόλης στο ΒΙΟΠΑ, προκειμένου ο χώρος που προοριζόταν για την δημιουργία Βιολογικού Καθαρισμού, να γίνει Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών.
Το θέμα προς το παρόν έχει «παγώσει» στην αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θέλει να μπλοκάρει τα σχέδια του δήμου.

 

Του ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ