Αντιδράσεις πολιτών για τη ΔΕΗ Αγρινίου: «μας έκλεισαν το μηχάνημα προτεραιότητας για να μη μείνουν μετά τις 2»

0
55

Οργή και αγανάκτηση από πολίτες στο Αγρίνιο, που όπως καταγγέλλουν στο agrinionews.gr δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πελάτες της ΔΕΗ, επί διημέρου φτάνουν στο κατάστημα με σκοπό να διεκπεραιώσουν συγκεκριμένες υποθέσεις (σύνδεση ρεύματος κλπ), αλλά μάταια, αφού από τις 10:30 περίπου το πρωί, οι υπεύθυνοι θέτουν εκτός λειτουργίας το μηχάνημα προτεραιότητας, με αποτέλεσμα όποιος φτάνει στο κατάστημα μετά από εκείνη την ώρα, να μην μπορεί να πάρει χαρτάκι.

«Περίμενα με τις ώρες και μόλις στις 13:45, ανακοίνωσαν σε εμένα και σε τουλάχιστον ακόμη 20 άτομα, πως άδικα περιμένουμε αφού δεν προλάβαμε να βγάλουμε χαρτάκι. Μάταια προσπαθούσα να τους εξηγήσω πως έχω άρρωστο άνθρωπο στο σπίτι και πρέπει να προχωρήσω οπωσδήποτε στη σύνδεση. Ελάτε πάλι αύριο, ήταν η απάντηση που πήρα και πως θα πρέπει στις 2 το κατάστημα να κλείσει.

Εγώ γνωρίζω πως στις υπηρεσίες η πόρτα κλείνει όταν τελειώνει το ωράριο και στη συνέχεια εξυπηρετούνται όσοι βρίσκονται ακόμη μέσα στο κατάστημα.

Όχι όμως και να θέτουν εκτός λειτουργίας το μηχάνημα!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο agrinionews.gr πολίτης.

Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, επιβεβαίωσε πως από έναν αριθμό σε χαρτάκια και έπειτα, το μηχάνημα σταματά επί τούτου, αφού σε διαφορετική περίπτωση, «οι υπάλληλοι θα έπρεπε να δουλεύουν μέχρι τη νύχτα». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή την περίοδο υπάρχει πολύ μεγάλος φόρτος στη ΔΕΗ, λόγω των συνδέσεων σε πολλά σπίτια που ενοικιάζονται με την έλευση των φοιτητών στην πόλη, διαδικασιών που γίνονται για αγροτικές εργασίες και πολλών διακανονισμών. Τι πρέπει να κάνουν λοιπόν οι πολίτες για να εξυπηρετηθούν; «ας έρθουν όσο πιο νωρίς μπορούν για να μπορέσουν να πάρουν χαρτάκι», απαντούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ στο Αγρίνιο.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ