Νίκος Νικολόπουλος: Όσκαρ μνημονιακής πρόκλησης από δύο μεγαλοτραπεζίτες!

0
114

«ΘΩΡΑΚΙΣΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ 630.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

«Αν το πνεύμα δικαίου κυριαρχούσε και ο λαός κυβερνούσε αυτό τον τόπο θα είχε κατάσχει αυθωρεί και παραχρήμα τα δύο θωρακισμένα υπερπολυτελή αυτοκίνητα, που αγόρασαν ετσιθελικά, για να ικανοποιήσουν την μεγαλομανή ματαιοδοξία τους, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας»!
Σε αυτή την σκληρή δήλωση προέβη ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αναγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι φέρνει πάραυτα το θέμα στη Βουλή:
«Την Δευτέρα καταθέτω ερώτηση, προς τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και δια του Υπουργού Οικονομικών στο ΤΧΣ. Οι κύριοι Κώστας Μιχαηλίδης και Παύλος Μυλωνάς αποφάσισαν να διεκδικήσουν… όσκαρ μνημονιακής πρόκλησης Οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση της πράξης τους αλλά και της πραγματικότητας. Δαπάνησαν 630.000 € για να θωρακιστούν από την οργή του κόσμου. Έχουν βέβαια, επίγνωση του ρόλου τους, στο πλευρό των θαλασσοδανεισμένων νταβατζήδων του τόπου, αλλά είναι ανήκουστο να προκαλούν κατά αυτό τον τρόπο, χρυσοπληρώνοντας τις φοβίες τους. Διαθέτει θωρακισμένα αυτοκίνητα η Εθνική Τράπεζα, όμως τα δυο μεγαλοστελέχη της αγόρασαν δυο ακόμα για να νιώθουν… πιο ασφαλείς.
Ο Πρωθυπουργός και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, διερμηνεύοντας το κοινό αίσθημα, έχουν υποχρέωση να ζητήσουν την παραίτηση των δύο «golden oldmen».
Το αφήγημα της Κυβέρνησης για αγώνα και λήψη μέτρων προκειμένου να σταθεί στα πόδια της η ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία, δεν έχει νόημα, όταν διαψεύδεται από προκλήσεις ασύδοτων τραπεζιτών που έχουν την σπατάλη στο αίμα τους.
Πολύ εύστοχα, ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε στην Real News «Εθνική πρόκληση» την αγορά των δύο θωρακισμένων BMW.
Συντάσσομαι με τον εύστοχο χαρακτηρισμό του και ταυτόχρονα αναμένω τις τοποθετήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης- και δη της αξιωματικής- που μέχρι τώρα δεν έχουν αρθρώσει λέξη για τους δύο μεγαλοτραπεζίτες…»

Σχετική δήλωση On camera:
Όσκαρ μνημονιακής πρόκλησης από τους δύο μεγαλοτραπεζίτες! https://youtu.be/CFCzW4gDu_w

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ