Ξεκινάει η κτηριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Αιγίου

0
54
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδράμει ενεργά στη διαδικασία αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, αναλαμβάνοντας την τεχνική υποστήριξη υλοποίησης του νέου έργου ανακαίνισης και αναδιαμόρφωσης των χώρων των ιατρείων, των μικροβιολογικών εργαστηρίων και των γραφείων διοίκησης.
Σε συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Γιούλη Μαμμή, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, σφράγισε τη συνεργασία μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου και καθορίστηκαν όλες οι ενέργειες για τη σύναψη της απαιτούμενης Προγραμματικής Σύμβασης για τη δημοπράτηση και εκτέλεση του έργου.
 Ξεκινάει η κτηριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου Αιγίου
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 324.000 ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υγείας, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό για τη δημοπράτηση, την επίβλεψη και παρακολούθηση των διαδικασιών ελέγχων και πιστοποιήσεων του έργου.
Με το νέο αυτό έργο θα γίνει ανακαίνιση του τμήματος των επειγόντων περιστατικών, των χώρων αιμοληψιών και καλλιεργειών του μικροβιολογικού εργαστηρίου και των χώρων διοίκησης, επιτρέποντας την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εκτός από τα μεγάλα οδικά και αντιπλημμυρικά έργα που εκτελεί, είναι παρούσα και σε έργα του χώρου της υγείας, όπως τώρα με την ανακαίνιση τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου. Στόχος μας είναι η υλοποίηση ακόμα περισσότερων έργων αναβάθμισης κτηρίων υγειονομικής περίθαλψης του νομού μας. Εξαίρουμε τις ενέργειες της Διοικήτριας κας Μαμμή και των στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου που βοήθησαν ώστε το συγκεκριμένο έργο να φθάσει στο στάδιο της εξασφάλισης της απαιτούμενης πίστωσης και θα είμαστε κοντά τους σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μετά τη συνάντηση με τη Διοικήτρια και στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και της Περιφέρειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ