Το στέγαστρο μεταξύ 7όροφου και νέας πτέρυγας του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

0
56

Η κατασκευή στεγάστρου μπροστά στο 7όροφο που συνδέει με τη νέα πτέρυγα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», τέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γραφείο Περιφερειάρχη, με σκοπό την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας εξέφρασε τη βούληση της Περιφέρειας να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος, καθώς και την αναγκαιότητα επίλυσης του συγκεκριμένου θέματος που θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών προς τους ασθενείς, οι οποίοι, σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, δεν προστατεύονται.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θόδωρος Σερεμέτης ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο έργο είναι απαραίτητο και μεγάλη ανάγκη για τη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υποβληθεί το επόμενο 10ήμερο Τεχνικό Δελτίο από το Νοσοκομείο σε συνεργασία με την Περιφέρεια, προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Υπηρεσίες της Περιφέρειας θα επισκεφθούν το χώρο για το σχεδιασμό του έργου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Πετρόπουλος, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Ελένη Σπυράκη και στελέχη του Νοσοκομείου.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ