Πλήρης δικαίωση του Achaia News: Ομοβροντία ερωτήσεων αυτή την ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη βίλα Πελετίδη

0
67

Ομοβροντία ερωτήσεων αυτή την ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για τη βίλα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα!

Η αποκάλυψη του Achaia News.gr έρχεται με τον πλέον επιβλητικό τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, δικαιώνοντας έτσι τον αγώνα και την εμπεριστατωμένη δημοσιογραφική έρευνα της ιστοσελίδας μας

Οι Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου καλούν τον Δήμαρχο Πατρέων να «απολογηθεί» για τη βίλα της οικογενείας του στα Αραχωβίτκα και το καθεστώς που διέπει την αποκλεισμένη παραλία στα Αραχωβίτικα, αλλά και για το εάν ο Δήμος Πατρέων έχει απαντήσει στο έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας που έχει αποσταλεί στον Δήμο Πατρέων.

Έως τώρα έχουν “κατακεραυνώσει” τον κ. Πελετίδη με τις ερωτήσεις τους για το μείζον αυτό θέμα, οι επικεφαλής των Παρατάξεων κ.κ. Χριστόπουλος, Μπίρμπα, Φίλιας, Τζανάκος και Ντρίνιας, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Ξυλιάς και Γιάννης Τσιμπούκης.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΑΗΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

Εκτός ελέγχου τώρα ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης επιχειρεί φανερά εκνευρισμένος, να απαντήσει στις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης χρησιμοποιώντας αήθεις εκφράσεις, όπως «τσουτσουνοπαίκτης» (!) εις βάρος επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης.

Χωρίς να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση στις ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων και χωρίς να παρουσιάσει κανένα έγγραφο επί του θέματος, περιορίζεται σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον των αντιπάλων του.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ