Πυροβολεί γυναίκες οδηγούς γιατί πιστεύει ότι μόνο οι άνδρες πρέπει να οδηγούν

0
60

Η απίστευτη δικαιολογία που είπε όταν οδηγήθηκε την πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης

Ένας άνδρας από το Τέξας κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο γυναίκες οδηγούς σε δρόμους του Κέιτι, στην Κομητεία Χάρις.

Ο Νίκολας Νταγκοστίνο αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία με φονικό όπλο καθώς σε δύο περιστατικά που έλαβαν χώρα τον Ιούλιο και τον Μάρτιο πυροβόλησε και τραυμάτισε γυναίκες που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους, όπως αναφέρει η Star-Telegram.

Στην πρώτη περίπτωση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του είπε στο δικαστήριο πως χρησιμοποίησε το όπλο για αυτοάμυνα (!) γιατί η γυναίκα είχε μπει μπροστά του στη λωρίδα που οδηγούσε. Τότε είχε μείνει έξι εβδομάδες στη φυλακή πριν καταβάλει 75.000 δολάρια ως εγγύηση και αποφυλακιστεί.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν υπό το φως της ημέρας στην περιοχή Κέιτι. Όπως ανέφεραν τα θύματα στις μαρτυρίες τους και στις δύο περιπτώσεις ο νεαρός άνδρας πλησίασε τα αυτοκίνητά τους και πυροβόλησε στο τζάμι του οδηγού. Και οι δύο πάντως είπαν πως μετά τον πυροβολισμό τις κοιτούσε επίμονα σαν να ήθελε να δει αν τις είχε τραυματίσει.

Ο κατηγορούμενος επέστρεψε στη φυλακή μόνο που αυτή τη φορά η εγγύηση ορίστηκε στις 250.000 δολάρια.

Περισσότερα: Πυροβολεί γυναίκες οδηγούς γιατί πιστεύει ότι μόνο οι άνδρες πρέπει να οδηγούν | E-Radio.gr Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ