ΟΛΟΙ θα ζούμε με επιδόματα: Προωθούν την κατάργηση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

0
45
Του Γιώργου Φαρμάκη

Τα τελευταία χρόνια, σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχει η προσπάθεια να μειωθούν οι ώρες εργασίας. Μάλιστα, στην Σουηδία εργαζόμενοι οι οποίοι δουλεύουν 6 ώρες την ημέρα, παίρνουν τον ίδιο μισθό με τους εργαζομένους που δουλεύουν 8 ώρες την ημέρα.

Οι Σουηδοί λοιπόν, εφάρμοσαν αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα και δήλωσαν ικανοποιημένοι, αφού δήλωσαν ότι δούλεψαν πιο ξεκούραστα επομένως και πιο αποδοτικά. Στην Νέα Ζηλανδία, η εταιρεία Perpetual Guardian, πήρε την απόφαση οι εργαζόμενοι να δουλεύουν μόνο 4 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς όμως να δουν μειώσεις στους μισθούς τους.

Η Amazon και αυτή με την σειρά της, τρέχει ένα πρόγραμμα μειωμένων ωρών εργασίας. Οι εργαζόμενοι του προγράμματος, δουλεύουν 30 ώρες την εβδομάδα και παίρνουν τα λεφτά που θα έπαιρναν αν δούλευαν 40.

Στην Γιούτα των ΗΠΑ, ο πρώην κυβερνήτης Τζον Χάντσμαν, εφάρμοσε την τετραήμερη εργασία για τους Δημόσιους υπαλλήλους.

Η στάση που κρατά το ΔΝΤ

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, όσο περισσότερες ώρες δουλεύει κανείς, τόσο πιο πολύ κουράζεται, οπότε δεν είναι όσο αποδοτικός πρέπει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Πολλοί νομίζουν ότι όλα τα παραπάνω γίνονται για το καλό των ανθρώπων ΑΛΛΑ

Κανένας δεν βλέπει ότι σιγά-σιγά θα μας πουν ότι δεν χρειάζεται να δουλεύουμε, αφού τα ρομπότ θα κάνουν τα πάντα και εμείς απλά θα καθόμαστε και θα παίρνουμε 200-300 ευρώ από το Κράτος.

Θα είμαστε δηλαδή απόλυτα ανενεργοί και φτωχοί!

Καλό το σχέδιο της Νέα Τάξης, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν καλό το ενδεχόμενο να κάθονται και απλά να παίρνουν χρήματα, όμως δεν σκέφτονται ότι θα ψωμοζούν και ότι δεν θα μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από αυτά που θα τους δίνει το Κράτος.

Άραγε έρχονται και στην Ελλάδα της κρίσης, αυτά τα….πιλοτικά προγράμματα;

Με πληροφορίες από το sputnik

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ