Μπριζόλα με αρωματικά

0
76
Υλικά

 

Σπαλομπριζόμα 1 κιλού
Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
Για τη σάλτσα αρωματικών

 

4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση

 

Ζεστάνετε τον φούρνο στο φουλ, στους 200 βαθμούς
Σε πολύ ζεστό τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, ροδίστε τη σπαλομπριζόλα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά
Τοποθετήστε την σε ταψάκι και ρίξτε την στο φούρνο, για λίγα λεπτά -Εξαρτάται αν τη θέλετε καλά ψημένη ή όχι. Υπολογίστε 10-15 λεπτά για να ψηθεί σε βάθος και να είναι ροζέ
Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στο τέλος, ποτέ από την αρχή
Στο μεταξύ βάλτε σε μπολάκι όλα τα υλικά για τη σάλτσα και αναμείξτε καλά
Σερβίρετε ξεχωριστά

 

Πηγή: | iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ